Nové technológie v diplomatickej komunikácii - Adamcová, Silvia, 1984-
Niektoré dôležité aspekty využitia nových médií v diplomatickej komunikácii. Hlavným opisovaným médiom je internet a využitie internetových portálov, stránok a weblogov, ako sú napríklad facebook a twitter. Rýchly prístup k informáciám je často kľúčovým aspektom diplomatickej praxe. Charakteristika internetovej komunikácie v odbornom diplomatickom jazyku.