Kapitálový trh v ČR a SR - Halašová, Darina, 1954-
Historicko-politické predpoklady vzniku kapitálového trhu v ČR a SR po 1989. Úloha kupónovej privatizácie v procese transformácie štátom riadeného hospodárstva na trhové. Porovnanie fungovania kapitálového trhu po rozdelení spoločného štátu a analýza niektorých z príčin súčasných rozdielov.