Komparácia odpisovej politiky v SR a vo Veľkej Británii - Kušnírová, Jana, 1977-
Analýza odpisovej politiky uplatňovanej v SR a vo Veľkej Británii a ich vzájomná komparácia. Definovanie spoločných a rozdielnych čŕt uvedených daňových systémov. Úloha daňových odpisov, ako daňového regulačného nástroja.