Finančné plánovanie v podniku - Mikáčová, Lenka
Dôležitý nástroj na dosiahnutie cieľa je podnikové plánovanie, ktoré je považované za základnú východiskovú funkciu riadenia. Charakteristika krátkodobého a dlhodobého finančného plánovania a postup tvorby finančného plánu.