Meranie výkonnosti podniku - Mišanková, Mária
Návrh a výber vhodných ukazovateľov hodnotiacich výkonnosť podniku. Špecifické podmienky podniku, ktoré treba rešpektovať, a ktoré sa využívajú v praxi niekoľko rokov, ale aj moderné ukazovatele hodnotenia výkonnosti podniku.