Islamské financie v globálnom finančnom systéme - Musa, Hussam
Islamské financie a bankovníctvo zdôrazňujú prepojenie etických, morálnych a konkurenčných nástrojov v globálnom finančnom systéme a sú v súlade s islamskou vierou. Viaceré finančné organizácie pracujú na nových predpisoch, ktoré sa týkajú islamského finančného účtovníctva, úverových štandardov a corporate governance.