Faktory ovplyvňujúce správanie spotrebiteľa na globálnom trhu - Nadányiová, Margaréta
Najdôležitejšie faktory, ktoré ovplyvňujú správanie spotrebiteľa na globálnom trhu. Podstata moderného marketingového zmýšľania. Udržanie si verných zákazníkov, rozpoznanie ako zákazník rozmýšľa a čo ovplyvňuje jeho nákupné správanie.