Integrace dětí migrantů ze třetích zemí v oblasti vzdělávaní v České republice - Vavrečková, Jana
Hodnotenie integrácie a školskej úspešnosti detí cudzincov z tretích krajín, predovšetkým v priebehu povinnej školskej dochádzky v Českej republike.