Nástroje corporate citizenship mixu - Nízka, Helena
Koncepcie spoločensky zodpovedného podnikania. Využívanie nástrojov s názvom Corporate Citizenship-Mix, ku ktorým patria: Corporate Giving, Sponsoring, Cause Related Marketing, Corporate Foundations, Corporate Volunteering, Social Commissioning, Community Joint-Venture resp. Public Private Partnership, Social Lobbying a Venture Philanthropy.