Nezamestnanosť absolventov škôl - závažný sociálny a pedagigický problém - Tomčíková, Lucia
Charakteristika nezamestnaných absolventov. Nezamestnanosť absolventov v Žilinskom kraji v porovnaní s ostatnými krajmi Slovenskej republiky. Niektoré problémy ansolventvov škôl pri uplatňovaní sa na trhu práce.