Komunálna daňová politika v čase hospodárskej krízy - Poliak, Ladislav
Problematika daňovej politiky na komunálnej úrovni. Inštitút miestnej dane, ktorý bol zavedený fiškálnou decentralizáciou. Priemerné sadzby dane a ich vývoj v rokoch 2007-2012, s prihliadnutím na formy rozhodovania o daňových sadzbách v kontexte prebiehajúcej hospodárskej krízy. Perspektívy v oblasti komunálnej daňovej politiky.