Prístup na trhy práce v krajinách Európskej únie - Pongráczová, Eva, 1971-
Podporné nástroje na uľahčenie pracovnej mobility a uplatňovanie koordinačných nariadení v oblasti vyplácania dávok sociálneho zabezpečenia aj pre našich migrujúcich pracovníkov a ich rodinných príslušníkov.