Princíp fuzzy logiky - Spuchľáková, Erika
Náhľad do fuzzy logiky, opisuje princíp fuzzy logiky a jej využitie. Odbor matematiky, ktorý bol prvý krát predstavený v 70 rokoch 20. storočia. Ide o logiku, ktorá sa snaží priblížiť k ľudskému mysleniu a vnímaniu.