Aplikačné problémy CCCTB z pohľadu účtovníctva - Tužinský, Martin
Cieľom spoločného konsolidovaného základu dane z príjmov právnických osôb (CCCTB) je ponúknuť riešenie niektorých hlavných daňových prekážok rastu na jednotnom trhu. Všeobecná platná úprava na určenie základu dane z príjmov a nie z rozdielnych pravidiel v každom členskom štáte EÚ.