Pozícia ekonomiky SR v rámci menovej únie v kontexte dopadov súčasnej krízy - Vargová, Viktória
Vývoj a pozícia SR vo vybraných hospodárskych ukazovateľoch v porovnaní s krajinami EÚ v dvoch obdobiach. Pozícia Slovenska a ukazovatele reálnej a nominálnej konvergencie v kontexte integračných ambícií i dosahov globálnej krízy.