Integráciou k zoštíhleniu - Kováčik, Jozef
Primárnou úlohou podnikových informačných systémov je spracovanie údajov. Aby bolo podchytené všetko dianie v rámci firmy, je nutné, aby tieto systémy spolupracovali aj s ďalšími aplikáciami a dokonca aj s výrobnými zariadeniami. Integrácia informačných systémov prináša neustály prehľad o každom detaile výrobného procesu.