Logistika s pridanou hodnotou - Hudec, Marián
Úspešné logistické spoločnosti rýchlo a správne reagujú na meniace sa požiadavky klientov. Sú to predovšetkým firmy s medzinárodnými skúsenosťami. Poskytujú služby štandardné i s pridanou hodnotou. Patrí sme preprava, skladovanie, balenie a kompletizácia tovarov. Pokiaľ jeden z týchto atribútov chýba, prepravca sa v našom i európskom trhu dlho neudrží.