Konkurencieschopnosť a jej sledovanie z aspektu daňovej politiky - Schultzová, Anna
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť. Konkurencieschoponosť v odbornej ekonomickej literatúre. Význam sledovania konkurencieschopnosti. Ukazovateľ indexu globálnej konkurencieschopnosti a umiestnenie SR. Daňová konkurencieschopnosť ekonomík v Európskej únii. Výber problémov a spôsobov merania konkurencieschopnosti.