Přehlížení intrik a lží může zničit firmu - Červenková, Alena
Tolerovať problém s neetickým chovaním svojich zamestnancov sa nevypláca. Najčastejšie prehrešky proti etike v práci. Etické normy v podniku môžu významne ovplyvniť personalisti.