Priame zahraničné investície a ich vplyv na zamestnanosť v Slovenskej republike - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Vplyv priamych zahraničných investícií na vývoj zamestnanosti v podmienkach Slovenskej republiky. Efekty a riziká investičných stimulov.