Otvorené inovácie - nástroj zvyšovania inovačnej výkonnosti a inovatívnosti podnikateľských subjektov - Zaušková, Anna
Problematika efektívnosti inovačného procesu, pričom systém otvorených inovácií predstavuje novú koncepciu spolupráce firiem smerujúcu k zvýšeniu ich inovačnej výkonnosti, konkurencieschopnosti a kvality produkcie na trhu.