Monitoring strategickénho smerovania pomocou metódy Balanced Scorecard - Zuzčák, Peter
Základné ciele strategického manažmentu, ktoré tvoria súlad riadenia v zmysle zvolenej stratégie s poukázaním na vývoj finančných a nefinančných ukazovateľov ukazujúcich smerovanie spoločnosti a všetkých jej súčastí.