Operačné riziká - Zvaríková, Katarína
Požiadavky a zahrnutie procesov týkajúcich sa operačných rizík v každodennej činnosti banky, ktorý zahŕňa najmä kvalitný a úplný zber informácií týkajúcich sa operačného rizika. Riadenie, identifikácia a kvantifikácia rizika.