Řízení a hodnocení výkonu je součástí strategického řízení lidských zdrojů - Hudáková, Anna
Človek ako základný faktor úspechu. Nový model hodnotenia výkonu a odmeňovania. Systém hodnotenia výkonu je kľúčový pre motiváciu. Prepojenie individuálneho výkonu a výkonu tímu. Matica výkonu a kompetencií.