Teambuilding ste tím alebo len pracovný kolektív? - Pajtinková, Tímea
Budovanie tímu v podniku. Program a aktivity teambuildingu. Aktivity na prelomenie ľadu, dynamické aktivity, konštrukčné a uzatváracie aktivity. Príklady niekoľkých aktivít.