Váš tím a... kôň? - Kramárová, Zlatica
Na Slovensku unikátny, ale vo svete populárny spôsob manažérskych tréningov - Horse made. Podstata Horse made pri budovaní tímu. Prínosy pre zúčastnených. Spätná väzba o účinnosti metódy.