Foreign ownership and corporate performance: the Czech Republic at EU entry - Jurajda, Štěpán
Prílev zahraničného kapitálu do Českej republiky po roku 1997 prostredníctvom zahraničných prevzatí českých firiem v oblasti výroby a služieb a priamy príčinný vzťah k ich produktivite.