Skutoční lídri chýbajú - Orfánus, Dominik
Rozhovor s G. Eichlerom, bývalým generálnym riaditeľom VSŽ Košice, emigrantom, podnikateľom, bankárom. Dnes sa naplno venuje investíciám. Slováci a manažment.