<The> Perspectives of Diversity Management in Slovakia - Chebeň, Juraj
Problematika riadenia diverzity v Slovenskej republike v porovnaní s priemerom v Európskej únii. Potreba aktívneho riadenia diverzity. Faktory rozdielnosti, výhody a nevýhody diverzity. Dôležitosť diverzity zvlášť v období finančnej krízy.