How to improve the quality of stress tests through backtesting - Geršl, Adam
Popis systému stresového testovania, ktorý používa v súčasnosti Česká národná banka. Testovanie úverového rizika ako najdôležitejšia oblasť stresového testovania. Riziko medzibankovej nákazy.