Druhý dôchodkový pilier v Sociálnej poisťovni – vstup a výstup poistenca - Cimerman, Pavel
Druhý dôchodkový pilier sa od 1. septembra 2012, kedy nadobudnú účinnosť niektoré ustanovenia zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení a o zmene a doplnení niektorých zákonov, otvára pre výstupy i vstupy na obdobie piatich mesiacov, t. j. do 31. januára 2013.