Acta Oeconomica Universitatis Selye International Scientific Journal
Pôvodné vedecké práce súvisiace so zameraním časopisu: ekonómia a ekonomika, manažment a marketing, obchod a podnikanie, kvantitatívne metódy a štatistika, manažérska psychológia, aplikovaná etika.