Rok využitých príležitostí - Makarová, Xénia
Odhady budúceho vývoja finančných trhov sa medzi bankármi líšia. Jednotní sú bankári pri postoji k akciám - nevylúčiť ich z portfólií, no podvážiť, treba ich mať menej ako obvykle. Investovanie bohatých.