Legislatívne zmeny v oblasti dávky v nezamestnanosti účinné od 1. januára 2013 - Kamenistá, Zuzana
Prijatím zákona č. 252/2012 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony došlo k podstatným zmenám nielen v oblasti sociálneho poistenia. Táto norma sa dotkla aj úpravy Zákonníka práce (dohoda o brigádnickej práci študentov), dane z príjmov, zdravotného poistenia a zásadným spôsobom aj oblasti starobného dôchodkového sporenia (úprava účasti sporiteľov na starobnom dôchodkovom sporení, zmena výšky sadzieb príspevkov na starobné dôchodkové sporenie, možnosť dobrovoľných príspevkov).