Postavenie rómskeho národnostného etnika v kontexte zamestnanosti - Rievajová, Eva
Početnosť rómskej populácie a členenie podľa ekonomických vekových skupín. Rómska populácia v krajinách Európskej únie. Ukazovatele životnej úrovne v jednotlivých krajoch Slovenskej republiky. Vzdelanie a zamestnanosť rómskej populácie.