Príspevok reálneho opčného prístupu do teórie investičného rozhodovania - Belanová, Katarína, 1978-
Charakteristika nového prístupu "tzv. reálneho opčného prístupu k investíciám (real options approach -ROA) do teórie investičného rozhodovania. Vymedzenie podstaty reálneho opčného prístupu k investíciám.