Učebnik kak sredstvo obučenija RKI na načaľnom urovne v nefilologičeskich vuzach - Dziváková, Michaela, 1979-
Informácie o učebniciach Raduga, Priglašenie v Rossiju, Da, Klass, ktoré sa používajú pri vyučovaní ruského jazyka. Využívanie učebnice Raduga pri vyučovaní ruského jazyka ako tretieho cudzieho na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Ďalšie učebnice, ktoré sa využívajú pri vyučovaní ruského jazyka na Slovensku.