Politika zdravia v kontexte kvality potravín a spoločensky zodpovedného správania spotrebiteľov - Lieskovská, Vanda, 1961-
Politika kvality potravín v EÚ. Spoločenská zodpovednosť v kontexte produkcie kvalitných potravín, životného prostredia a zdravia. Podiel domácich výrobkov. Vzťah medzi zdravím a zdravým stravovaním. Rast záujmu o bioprodukty.