Ohodnocovanie majetku podniku na Slovensku - Bánociová, Anna
Objasnenie jednotlivých metód stanovenia hodnoty majetku podľa súčasnej platnej legislatívy v podmienkach Slovenskej republiky. Popis majetkovej, podnikateľskej, likvidačnej, kombinačnej a porovnávacej metódy.