Optimálna tvorba znalosti prostredníctvom kultúry a jej absorpčnej kapacity - Bízik, Michal
Nedostatočné objasnenie práce so znalosťami, teda ich optimálnej tvorby. Modely tvorby znalostí. Znalostná kultúra.