Pobočky maloobchodných reťazcov a ich marketingové cenové stratégie - Gburová, Jaroslava
Marketingové cenové stratégie pobočiek maloobchodných reťazcov a najčastejšie využívané cenové stratégie z pohľadu marketingových manažérov obchodných reťazcov so sídlom na území Prešovského kraja.