Spotreba vybraných druhov potravín - Lieskovská, Vanda, 1961-
Sledovanie spotreby vybraných druhov potravín na obyvatela na Slovensku v priebehu rokov 1990-2010. Dôležitosť vplývania na dobré stravovacie návyky u detí.