Talent management - Matulčíková, Marta, 1964-
Talent manažment ako program riadenia kariéry vybraných kľúčových zamestnancov. Etapy identifikácie a rozvoja talentov. Stabilizácia talentov a k tomu nutná kombinácia finančných a nefinančných stimulov.