Dosahovanie životnej úrovne na Slovensku v porovnaní s ostatnými krajinami EÚ - Slivková, Adela, 1986-
Príspevok poukazuje na problematiku životnej úrovne Slovenska a krajín EÚ prostredníctvom ukazovateľov ako nezamestnanosť, výška minimálnej mzdy a spotreba domácností.