Vybrané nástroje environmentálnej politiky - Urblíková, Daniela
Environmentálna politika štátu predpokladá využívanie nástrojov, ktorými môže ovplyvňovať činnosť a environmentálne správanie podnikov. Dobrovoľné nástroje environmentálnej politiky. Značka Environmentálne vhodný produkt, vývoj počtu udelených národných značiek Environmentálne vhodný produkt.