Gender wage gap in the Czech Republic: first descriptive analysis based on survey 2011 - Balcar, Jiří
Rodové mzdové rozdiely. Príčiny mzdovej diferenciácie medzi mužmi a ženami v Českej republike. Mzdová diskriminácia.