Dokáže Slovensko konsolidovať verejné financie? - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Daňová morálka a mantinely rozpočtovej zodpovednosti na Slovensku. Konsolidácia verejných financií sa v uplynulých rokoch u nás uskutočnila len zmenami, ktoré bolo možné uskutočniť ľahko a pomerne rýchlo.