Manažérstvo environmentálnych rizík odkalísk troskopopolovej zmesi - Majerník, Milan, 1952-
Odkaliská na Slovensku ako zdroj environmentálnych rizík. Vymedzenie pojmu odkalisko. Príklady havárií odkalísk.