Zmeny v koncentrácii slovenského bankového sektora - Brezina, Ivan, 1963-
Meranie koncentrácie bankového sektora. Miera koncentrácie a Herfindahlov-Hirschmanov index. Bankový sektor Slovenskej republiky. Vybrané údaje komerčných bánk. Pobočky zahraničných bánk. Analýza bankového sektora Slovenskej republiky na základe vybraných údajov.