Inovačné procesy v cestovnom ruchu a ich vplyv na zvýšenie návštevnosti - Mišúnová, Ema
Destinácia cestovného ruchu a destinačný manažment. Inovačné procesy v cestovnom ruchu a manažment návštevnosti. Príklad uplatnenia inovačných procesov v cestovnom ruchu v praxi.